Bernard Trainor : This Santa Lucia Preserve project embraces both the native landscape and a new home designed by Sagan Piechota Architecture. The simple form of the house is complemented by the sculptural trunks of a live oak woodland.Outdoor spaces engage the hillside on all sides, creating gathering spaces and distinct view portals. The west court is an artful composition of stone and water, with the native meadow on the hillside as a visual backdrop and dynamic seasonal canvas. The architectural forms and visual simplicity of the native site lead us toward a restrained hardscape and plant palette.

Bernard Trainor : 这个圣卢西亚保护区项目采用了由Sagan Piechota Architecture设计的原生景观和新家园。 房子的简单形式与活橡木林地的雕塑树干相辅相成。户外空间四周与山坡相连,形成聚集空间和独特的观景门户。 西院是一个由石头和水构成的巧妙组合,山坡上的原生草甸作为视觉背景和充满活力的季节性画布。 本土的建筑形式和简洁的视觉引导我们走向内敛的硬景观和植物调色板。

 

长长的屋檐将视线汇聚在对面的古树和远处的山体轮廓。

The long eaves focused the sight on the ancient trees opposite and the mountain outline in the distance.

不远处烤台将空间延展的更开,描绘着生活场景。

Not far away, the baking table extends the space further and depicts the life scene.

     

古老的树干是窗外最美的风景,每一块建筑面的空间退让都与窗外风景交相呼应。

The ancient trunk is the most beautiful scenery outside the window, and the space concession of each building surface echoes the scenery outside the window.

  

项目名称:ARROYO SEQUOIA
地点:温莎,加州,美国
完成:2013
建筑:Sagan Piechota Architecture
景观:Bernard Trainor

Project name: ARROYO SEQUOIA
Location: Windsor, California,America
Completed: 2013
Architectural:Sagan Piechota Architecture
landscape:Bernard Trainor

更多:Bernard Trainor


0
Loading收藏

0条评论