ForX Design Studio由建筑师提供的文本描述。Baan Klang Mueang Clubhouse是为居民私人使用而设计的,是一个融合现代泰国传统空间的当代空间。会所的整体高度高于地面,创造了一个开放、通风的空间,作为一个放松和舒适的地方。一楼是用于户外活动的被动空间,二楼主要用于健身、图书馆、法务办公等室内活动。

ForX Design StudioText description provided by the architects. Baan Klang Mueang Clubhouse, created for residents’ private use, is a contemporary space with an integration of modernized traditional Thai space. The mass of the clubhouse is elevated above the ground to create an open, ventilated space underneath that serves as a relaxing and comforting place. The ground floor is a passive space used for outdoor activities and the second floor is mainly used for indoor activities that include fitness, library and juristic office.

 


   

 

一楼有一个露台、一个环绕着一棵大树的按摩浴缸和供儿童和成人使用的游泳池,这些游泳池都被封闭起来,这样每个人都会聚在一起,在他们的活动中感受到合作。上面的庭院向游泳池开放了天空,柱子被镜子伪装起来,创造出无穷无尽的空间,并反射了周围的绿树,让空间里的人感觉和大自然联系在一起,没有任何阻碍。

The ground floor consists of a terrace, a jacuzzi that surrounds a huge tree and swimming pools for both children and adults which are enclosed so everyone is brought together and will feel collaborated in their activities. The courtyard above opens the sky to the swimming pool swimming pool and the columns are camouflaged by using mirrors which creates a flow of the endless space and reflects the green trees around it so the people in the space feels connected to nature with nothing in between them.

 


 

楼梯上方的玻璃屋顶允许阳光穿过建筑以节约能源,因为需要较少的人造光。通过使用透明玻璃,可以从上面看到绿色的自然环境和运河。我们在曼谷市区创造了一个自然空间,那里的功能和结构本能地结合在一起。

The glass roof above the staircase allows sunlight through the building to save energy as less artificial light will be needed. The fitness is open to the outside by using transparent glass so the green nature and the canal can be seen from above. We created a natural space in the Bangkok urban area where the functions and the structure are combined instinctively.

 

 

项目名称: Baan Klang Muang Serithai
项目地点: 泰国曼谷
建筑师: ForX Design Studio
面积: 350.0 平方米
完成年份: 2018
摄影师: Tinnaphop Chawatin (PanoramicStudio

Project name: Baan Klang Muang Serithai
project location: Bangkok,Thailand
Architect : ForX Design Studio
Area: 350.0 m2
Year: 2018
Photographer : Tinnaphop Chawatin.(PanoramicStudio

更多: ForX Design Studio


Loading收藏

0条评论