海岸重建项目是在Čikat湾作为旅游目的地的改造和翻新之后进行的,该旅游目的地于2014年开始,重建了Hotel Bellevue酒店。该项目包括重建Villa Hortenzija和Hotel Bellevue前面的海滩,这些海滩被视为一个单元,Vila Mirasol和Alhambra被视为第二个单元。海滩通过人行道相连。

The project of the coast reconstruction follows the adaptation and renovation of the Čikat bay as a tourist destination that started in 2014 with the reconstruction of the Hotel Bellevue. The project consists of the reconstruction of the beach in front of Villa Hortenzija and Hotel Bellevue that were treated as one unit and of Vila Mirasol and Alhambra that were treated as the second unit. The beaches are connected by a pedestrian walkway.

ČikatBay是受保护的Čikat森林的一部分,该森林是人类干预创造的独特生态系统。海滩的重建需要满足保护奥匈帝国露台,拱形壁龛和鼹鼠的条件。保护现有的植物物种和百年老松树也是必要的。

Čikat Bay is a part of the protected Čikat forest, which is a unique ecosystem created by human intervention. The reconstruction of the beach required meeting the conditions of conservation of the Austro-Hungarian terrace, the vaulted niches and and moles. It was also necessary to preserve the existing plant species and the hundred year old pine trees.

平面图

 

  

人行道铺设了不规则形状的预制混凝土板,并带有地板灯光。 Hotel Bellevue酒店的主轴在人行道上延伸至码头向下降至大海,直接与水接触。码头是人行道的扩大,起到多功能公共空间的作用。

The walkway is paved with prefabricated concrete panels of an irregular shape and with incorporated floor lightning. The main axis of the Hotel Bellevue was elongated over the walkway up until the quay that lowers down towards the sea, it enables a direct contact with the water. The quay is an enlargement of walkway that functions as a multifunctional public space.

日光浴空间分为两层,传统材料如当地石材和白色混凝土。为了实现游泳者的隐私并将海滩与步行路线分开,在其间设计了一个绿色区域,在其中形成了附带海滩设施的壁龛。每个海滩都配有小木屋和淋浴。海滩上的所有设施均采用当地石材和绿色屋顶建造而成。

Sunbathing spaces are designed in two levels, with traditional materials like local stone combined with white concrete. In order to enable the privacy of the bathers and to separate the beach from the walking route, a green area was designed inbetween within which the niches that house the accompanying beach facilities were formed. Every beach is equipped with cabins and showers. All the facilities on the beaches were made out of local stone and with a green roof.

面积: 6725米
年份: 2015年
委托人:贾德兰卡

area:6 725 m²
year:2015
client:Jadranka d.o.o.

更多:Rusan arhitektura


Loading收藏

0条评论