Mesura:Peratallada Castle是一座建于10世纪的传统建筑,在这里我们可以找到私人别墅中一座神奇而独特的花园。这是一个神奇的避难所,位于村庄的中心,在每一条街道上都保留着中世纪历史的清晰遗迹。

Mesura:The Peratallada Castle, a heritage building dated from the 10th Century, is where we find this fabulous and unique garden of a private villa. A magic refuge place, in the heart of a village that preserve a clear vestige of it’s medieval past in every street.

 

 

平面图  Plan

 

在Baix Empordà地区一个令人敬畏的村庄Peratallada,MESURA建筑工作室的一个项目改变了该地区的景观。Peratallada的名字意味着“石刻”,是该国中世纪最特殊的聚居地之一,有一座由几栋建筑组成的富丽堂皇的城堡,有一个共同的庭院。

In Peratallada, an awesome village in the region of the Baix Empordà, a project of the Architecture Studio MESURA has changed the landscape of the area.  Peratallada, whose name means “carved stone”, is one of the most special medieval settlements in the country, with a splendid castle formed by several buildings with a common courtyard.

 

 

MESURA被委托为这个度假胜地建造一个带露台的花园,这是让人身心宁静的地方。

尊重这个地方的历史和提倡使用当地材料是这个项目的起点,该项目为保存复杂的地形,建议使用现有的水箱(及其三个水平面)作为球状接头。这是避免景观环境发生巨大变化的手法。

MESURA is commissioned to build a garden with terrace for a timid and camouflaged holiday resort, a quiet place for body and mind.

The categorical respect to the history of the place and the use of local materials are the starting point of a project which suggests the use of the existing water tank (and its three levels) as ball-and-socket joint to save a complex topography.  This is the way to avoid a great change in the landscape environment.

 

 

在度假村附近,一棵美丽的百年老洋槐树与该项目的水平面环境形成对比。

Near the resort, a beautiful hundred-year-old acacia stands up as the counterpoint to the horizontal characteristic of the project.

 

 

该项目的主要材料是土耳其白色石灰大理石,它覆盖了三层露台,从另一个村庄Girona的旧项目中回收了一些碎片。它的回收来源要求使用尺寸不同、格式更小的零件,并且必须进行一个艰苦的切割工序。带有无色微水泥饰面的水箱保留了中世纪的历史和周围自然的痕迹,在水溢出并落入管道时给这个地方创造了平静的氛围。

The main material of the project is Turkish white travertine marble, which covers the three levels of the terrace with pieces recuperated from an old project in another village of Girona. Its recycled origin requires the use of pieces with reduced format and different sizes and compels a hard-working carving-up procedure. The water tank with a colorless micro cement finish preserves the traces of the medieval past and the surrounding nature, and gives the place some calmness as the water overflows and falls to a channel.

 

  

 

细部分析图  Detail Analysis 

 

客户:Castell de Peratallada – Decimonónico
地点:西班牙巴特拉达
项目日期/施工日期: 2014 / 2016
摄影:Salva López
奖项: AJAC X大奖获奖者
2017年 Piscina & Wellness奖-Modalidad Mejor Piscina 居住区获奖者
Architizer A+A 大奖-特别提名
2017年Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona——景观设计决赛

Client:Castell de Peratallada – Decimonónico
Location:Peratallada, Spain
Project Date / Construction Date:2014 / 2016
Photography:Salva López
Awards:AJAC X Awards – Winner 
Piscina & Wellness Award 2017 – Modalidad Mejor Piscina Residencial – Winner 
Architizer A+A Awards – Special Mention 
Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017 – Finalist in Landscaping 

 

更多More:Mesura


Loading收藏

0条评论