本文由Archive Studio授权mooool发表,欢迎转发,禁止以mooool编辑版本转载。
Thanks Archive Studio for authorizing the publication of the project on mooool, Text description provided by Archive Studio.

 

Archive Studio :委托为 Areeya房产集团设计展示区的临时入口空间,包括一个临时围墙和临时车行入口,Chalearmnit 53的外立面采用了一系列的格栅,打造出通透的半围合的沿街围界空间。

Archive Studio :Studio was commissioned a temporary entrance space for Areeya Property Public Company Limited to design a hoarding & temporary entrance of exhibition area. The exterior facade of challenginit 53 uses a series of grilles to create a transparency semi-enclosed street space.

 

以树为视觉中心,形成了一个凹凸的半围合空间。

Taking the tree as the visual center, a concave and convex semi-enclosed space is formed.

 

.  

 

格栅细节detail

 

 

夜幕降临时,带状灯条更体现设计感

When night falls, the strip-shaped light reflects a sense of design.

 


平面图  Plan沿街立面  Elevation总体效果  Aerial view

 

项目名称: CHALERMNIT 53
地点: 泰国曼谷Sukhumvit 53号
类型: 住宅
范围: 临时围墙和临时入口
面积: 200平方米
完成时间: 2017年
业主: Areeya Property Public Company Limited
景观: Archive Landscape Co.Ltd
软景观承包商: Green Space Planet
摄影师: PanoramicStudio

Project name: CHALERMNIT 53
Location: Sukhumvit 53, Bangkok, Thailand
Type: Residential
Scope: Hoarding & Temporary entrance
Area: 200 sq.m.
Completed: 2017
Owner: Areeya Property Public Company Limited
Landscape: Archive Landscape Co.Ltd
Softscape Contractor: Green Space Planet
Photographer: PanoramicStudio

 

更多 Read more about:Archive Studio

 


Loading收藏

0条评论