该项目的概念是为项目中的孩子们的活动创造一个空间,例如坐着、说话或锻炼。 自然它具有多种元素,可以清晰地区分,曲线、倾斜和菱形,从而创建图案和空间。 就像在自然界中共存的多种事物一样。 此外,项目中通过有趣的连续性线条来设计由地面开始展开的起伏的座位,丰富视觉维度。

The concept of this project is to create a space for activities of the children in the project, such as sitting, talking or exercising. Natural It features a variety of elements that clearly distinguish between curves, tilts, and rhombuses to create patterns and spaces. Just like the multiplicity of things that coexist in nature. In addition, the level of the mound and seats. The visual dimension and continuity of interesting lines in the work.

              

项目:2017
地点:泰国,曼谷
客户:stable housing
设计顾问:Studio W Company Limited
景观设计师:Kernel Design (洛杉矶团队:Piyawaj Minmhee Pakapanyavaj)
建筑师:VSa Architect
软景和硬景承包商:Green Volunteer Company Limited
摄影师:Milk Photography

Year : 2017
Location : Bangkok, Thailand
Client: stable housing
Design Consultant: Studio W Company Limited
Landscape Architect: Kernel Design (LA team: Piyawaj Minmhee Pakapanyavaj)
Architect: VSa Architect
Hardscape & Softscape Contractor: Green Volunteer Company Limited
Photographer: Milk Photography

更多:kernel design


0
Loading收藏

0条评论