派澜设计事务所 :   万科桃源里项目项目位于派潭镇中心,周边配套完善,交通网四通八达,左至从化,右至惠州,上至白水寨风景区,下至荔城,周围自然环境优越,优美的环境,生活离尘不离城。1600多年来,桃花源经历代名士高宦的诗文点缀,成为人们向往的仙境,让人心驰神往。历朝历代,人们总是怀着美好的希冀去追寻梦中的桃花园。归山归水归田园,桃花源记是项目的故事线。每个人心中都有一个桃花源,那是我们梦想抵达的地方。

PDS :  Vanke taoyuan project in the project is located in lake town center, peripheral complete, convenient transportation network, left to conghua, right to huizhou, from white water village scenic area, next to li city, the surrounding natural environment is superior, beautiful environment, away from the dust from the city life. Over the past 1600 years, taohuayuan has experienced the poetic embellishment of the high court, which has become a fairyland that people yearn for. Through the ages, people always look for the peach garden in their dreams with beautiful hopes. Return to the mountains and water to the countryside, taohuayuan is the story line of the project. There is a peach blossom spring in everyone’s heart. It is the place where we dream to arrive.

 

  

  

“东方美学,贵雅之境”是我们要创造的新中式意境。景观设计运用了大量的围墙格栅,体现高宅大院的领属感,几进院落设计,层层递进,丰富景观的层次及趣味,大面积镜面水景于感觉方格草坪的结合,步移景异,豁然开朗,正如《桃花源记》的“有良田美池桑竹之属”。竹子是该项目的细节设计语言,竹子线条刚直挺拔,通过简化提取后运用于格栅灯具灯细节的设计。

“Oriental aesthetics, the elegant environment” is the new Chinese artistic conception we want to create. Landscape design to use a lot of grille fence, reflect a high curtilage courtyard was feeling, a few into the compound design, layers of progressive, rich landscape level and taste, large mirror waterscape square lawn, the combination of the senses, step be suddenly enlightened, as “the shangri-la record”, “have a nice pool SangZhu belong to”. Bamboo is the detailed design language of the project. The bamboo line is straight and straight.

万科桃源里,山水体验馆,向往的仙境,让人心驰神往。Vanke Taoyuan, the landscape experience hall, the yearning fairyland, makes people feel fascinated.

      

     

 

项目名称:广州万科桃源里
项目地点:广东省广州市增城派潭镇
项目规模:5000m²
造价:600元/㎡
项目风格:新中式
设计时间:2017.5
施工完成时间:2017.11
设计公司:PDS派澜设计事务所

Project Name: Guangzhou Vanke Taoyuanli
Project Location: Paitan Town, Zengcheng, Guangzhou, Guangdong, China
Project size: 5000m2
Cost: 600 yuan / m2
Project Style: New Chinese
Design time: 2011.5
Construction completion time: 2017.11
Design company: PDS

更多:PDS


6
Loading收藏

0条评论