白金汉·布朗和尼科尔斯学院被认为是该学院上层学校大规模改造和扩建的一部分。沿着查尔斯河,风景建立在多样的河岸生态系统之上,并受到河流的许多牛弓的启发。经过改造的钢板和场地墙壁贯穿整个庭院和入口,引导学生们种植各种植物,包括蕨类植物、莎草、鸢尾、冬青、山茱萸、桦树和梧桐树。这一系列活动在四月的纪念花园达到了高潮,这是一个为1975届学生指定的空间,里面有一棵纪念樱桃树,座位和各种季节开花植物的混合。巨大的弯曲步道与建筑的规模有关,引导游客来到翻修后的主入口,给校园带来一种城市的感觉。沿着入口现存的大型梧桐树被保存下来,以保护沿着查尔斯河的物种的连续性。

Buckingham Browne & Nichols was conceived as part of an extensive renovation and expansion of the institution’s Upper School. Situated along the Charles River, the landscape builds on the diverse riparian ecosystem and is inspired by the river’s many oxbows. Repurposed steel planks and site walls flow throughout the courtyard and entry, leading students through diverse plantings of ferns, sedges, iris, holly, dogwoods, river birch and sycamores. This sequence culminates at April’s Memorial Garden, a space designated for the class of 1975 with a memorial cherry tree, seating and diverse mix of seasonal flowering plants. Large curving walks relate to the building’s scale and lead visitors to the renovated main entry, which brings a sense of the urban realm onto the campus. The existing large Sycamores along the entry were saved to preserve the continuum of the species along the Charles River.

 

 

Cambridge, MA 2009
COLLABORATORS:Centerbrook Architects and Planners
PHOTOGRAPHY:Charles Mayer

更多:Stephen Stimson Associates

 

 


LoadingCollection

0 Comments