本文由 WaterScales arquitectos 授权mooool发表,欢迎转发,禁止以mooool编辑版本转载。
Thanks WaterScales arquitectos for authorizing the publication of the project on mooool. Text description provided by WaterScales arquitectos.

 

WaterScales arquitectos:我们研究了这个地方及其周围环境的行人流动性。由此提出一个中央公共花园的设计,作为一个“缓区”。对流动性和空间使用的研究提出的“限制流动”的形式。我们提出一个“流动的花园”概念。并建议修建围墙。

WaterScales arquitectos:We studied the pedestrian mobility of the place and its surroundings. A resulting central emptiness, a “slow area”, takes place. The study of mobility and the use of the spaces propose the form. It arises as a “limit of flows”. Therefore we propose a “garden of flows”. We propose building perimeters.

 

 

我们已经翻修了现有的土地,创造了一个新的地形,这受到许多游客的欢迎。垂直的高差起伏和现有的边缘被消除了,再整合现有的教堂,允许行人沿着空间活动。

We have modified the existing levels of the land, to create a new topography which has been waved to the passage of the visitors. Vertical relief and existing edges have been eliminated to integrate the existing Church and allow pedestrian movements along the space.

 

 

 

我们希望使这个地方恢复活力。所以我们提议建一个可以去社交又可以散步的花园,还会让我们的感官随着它们的起伏形态而变化。

We wished to revitalize the place. We proposed a garden, a place to go, a place to take a walk. Our senses will slip by their forms.

 

 

 

覆盖在不同沙丘上的植物创造了新的地中海景观。它们不仅是作为一种建设性的材料,我们还用了一种引导和感知的方式使用它们。爬行类和芳香类植物分布在较低的区域和通道中,中间区域包括灌木、小型乔木和泉水。水无声地填满了白色大理石的裂口,创造一个神秘的角落。最后,在沙丘的上部是大而色彩鲜艳的树木,它们自成一片风景。

The vegetal species, covering the different dunes, have built a new Mediterranean landscape. They have not only been a constructive material. We also have used them in a didactic and perceptive way. The crawling and aromatic ones have been located in the inferior zones and access, the intermediate zone contains shrubs, small size trees and a spring. Water fills silently a white marble tear creating a mysterious corner. Finally, in the upper dune are large and colourful trees closing the view.

 

  

 

 

花园改变了我们的观念。围墙像一个彩色的薄纱浸透在五颜六色的花园中,为这座城市提供了一个吸引人体验的景观。

The garden transforms our perception. The closing, a colour gauze impregnated by the colourful garden, offers its perimeter to the city inviting to be experienced.

 

 

 

 

设计灵感 sketch Idea

 

平面图 Main Plan

 

立面图 1  Elevation 1

 

立面图 2  Elevation 2

 

墙立面 1  Elevation walls 1

 

墙立面 2  Elevation walls 2

 

剖面图 1  Section 1

 

剖面图 2  Section 2

 

剖面图 01 细节  Section 01 bis + details

 

 

建筑设计: Francisco J. del Corral (WaterScales) + Federico Wulff
景观: Ana Ibañez + Jorge Asencio

助理:
– Marcos Guardiola Martín. 建筑师
– Francisco Padilla Duran. 建筑学学生

建筑管理: Antonio Montes Sáez. 技术建筑师
建筑公司: EGOA S.L.
开发商: 格拉纳达市议会
照片: Fernando Alda
面积: 4,520平方米

Architects:  Francisco J. del Corral (WaterScales) + Federico Wulff
Landscape: Ana Ibañez + Jorge Asencio

Assistants:
– Marcos Guardiola Martín. Architect
– Francisco Padilla Duran. Architecture student

Construction management: Antonio Montes Sáez. Technical Architect
Building Company: EGOA S.L.
Developer: City Council, Granada
Photographs: Fernando Alda
Surface: 4,520 m2

 

更多 Read more about: WaterScales arquitectos


Loading收藏

0条评论