HWA安琦道尔:在“景粼玖序”中,一直秉承绿色、自然、生态的情怀,涵盖科技、品质、体验的理念。从踏入景粼玖序的那一刻起,我们将抛下快节奏的都市生活,大口呼吸,在以森林为中心营造的城市中,享受人与自然和谐共处,享受自然环境愉快共存的新型都市。

HWA:In this project we have been adhering to the green, natural and ecological feelings, covering the concepts of science and technology, quality and experience. From the moment we step into here, we will leave behind the fast-paced urban life and breathe deeply. In the forest-centered city, we will enjoy the harmonious coexistence of human and nature.

 

通过时空之眼探索时空和自然,感知时光的流转,空间的交错,将人们从喧嚣都市带进自然之境,奠定了设计语言的简洁与纯净。

Through the eyes of time and space, exploring space and time and nature, perceiving the flow of time and the alternation of space, people are brought into the natural environment from noisy cities, thus laying down the simplicity and purity of the design language.

 

入口展示面是一片宽阔的镜面水池,倒映售楼处的建筑。同时倒映着山城的天空,倒映着自然生态的面貌,更倒映着场地的内心。

The entrance display surface is a wide mirror pool, reflecting the building of the sales office. At the same time, it reflects the sky of the mountain city, reflects the natural ecological appearance, and even reflects the heart of the space.

 

穿过入口进入奇异隧道,它有着把人变小的魔力”,跟随着灯带的方向,仿佛进入时空秘境,它的尽头是为您打造的爱丽丝仙境般的奇幻境地。

Entering the strange tunnel through the entrance, it has the ” magic power” to make people smaller. It follows the direction of the lantern belt, as if entering the secret space of time and space. At the end of the space it’s just like ” Alice in wonderland” which can inspire you.

 

 

花池抬地而起,漂浮云际,坠入花海。随手种下一颗种子,在绿野仙踪的森林中发芽生长,长出梦想之花。

The flower pond rose to the ground, floating in the clouds and falling into the sea of flowers. Plant a seed casually,
and it will grow the flower of dreams.

挑台与自然亲密无间的拥抱,运用雾喷与自然地势,营造天上仙境,体验漫步云端,手可摘星辰的奇妙之旅。

A close embrace with nature, the use of fog spray and natural terrain to create a wonderland, experience the wonderful journey of walking in the clouds and picking stars by hand.

 

贯穿项目的生态雨水花园,仿佛置身在热带雨林中,感受大地的脉搏,感受自然的呼吸。

The ecological rainwater garden running through the site seems to be in a tropical rainforest, feeling the pulse of the earth and feeling the natural breath.

 

总平面图  Master Plan

 

 

项目地址:中国重庆
业主单位:龙湖集团
施工单位:重庆吉盛园林景观有限公司
景观面积:20000
设计周期: 4个月
完成时间:20185
景观设计:HWA安琦道尔
设计人员:邹张荣、饶品金
文字来源:HWA安琦道尔

Location: Chongqing, China
Client: LongFor
Construction: Chongqing jisheng garden landscape co., ltd.
Landscape area: 20000 ㎡
Design cycle: 4 months
Completion date: May, 2018
Landscape design:HWA
Designer: Zou zhangrong, Rao pinjin
Text editor: HWA

 

更多:HWA安琦道尔


0
Loading收藏

0条评论