首先La Estancia婚礼花园没有风格,其次,将礼拜堂关上周围的美丽花园,是一件耻辱。所以我们决定完全相反:一个开放的玻璃教堂,与周围的环境形成鲜明对比。

First of all, La Estancia wedding garden has no style. Second, it is a shame to close the chapel to the beautiful garden around it. So we decided to do the opposite: an open glass church in stark contrast to its surroundings.

小教堂的遗址是在丰富植被的巨大地区内精心挑选的。选择了一个不需要清除任何现有植物或树木的位置, 在教堂上形成一个自然拱形,并提供充足的树荫。 努力对环境造成最小的影响。

The remains of the chapel were carefully selected in a vast area of lush vegetation. Select a location that does not require removal of any existing plants or trees, form a natural arch in the church, and provide adequate shade. Efforts have minimal impact on the environment.

教堂被设计是一个盒子,被压缩形成一个顶峰。在其侧面外墙上追踪不同的形状,形成棱镜,然后从主体积中减去。然后用U型玻璃将四个外墙包起来。从玻璃面纱上减去十字架,形成一个窗外,望向周围的花园。

The church was designed as a box, compressed to form a peak. Trace the different shapes on the side wall, forming a prism, and subtracting them from the main product. The four walls are then wrapped in u-shaped glass. Subtract the cross from the glass veil to form a window and look around the garden.

项目名称:婚礼花园的教堂
项目类型:艺术空间
位置:墨西哥
完成年份:2008
设计公司:Bunker Arquitectura

Project name: La Estancia chapel
Project type: Art space
Location: Mexico
Completed:2008
Designer: Bunker Arquitectura

更多:Bunker Arquitectura


0
Loading收藏

0条评论