本文由RS+ Robert Skitek授权mooool发表,欢迎转发,禁止以mooool编辑版本转载。
Thanks RS+ Robert Skitek for authorizing the publication of the project on mooool, Text description provided by RS+ Robert Skitek.

 

RS+ Robert Skitek当完成了东湖滨水区的开发和临时的附带餐饮设施的拆除后,莫西地区的管理者要求我们建立一个紧邻长廊的永久性小型建筑的概念。

RS+ Robert Skitek:After finishing the development  of the east side Paprocany lake shore and removal of temporary odd gastronomic objects we were asked by the land manager MOSiR to create the concept of a permanent small building located next to the promenade.

 

 

该建筑设计要求其体量不会遮挡长廊入口的视线,并且可以和谐地融入现有场地的环境。我们是通过将相邻路径的形状设计成建筑的投影曲线来实现此目标的。这样建筑就形成了两面弧形墙,它们在端点处结合在一起,给人以纤细的感觉。建筑立面覆盖着抛光不锈钢和倾斜的木条。通过抛光不锈钢的反射与周围的景观相融合,倾斜的木质元素是指长廊的现有元素,将立面分割成较小的部分,打破了单调。

这栋建筑是由一个私人投资者在2016年建造的——快餐咖啡店。

The building was designed so that its mass is not obscured view of the entrance to the promenade and match to the landscape. This objective is achieved by creating a building plan in relation to the curvature of the adjacent tracks. The building has two arched walls, which meet in a sharp angle, giving slim look at the ends . The elevations are covered with polished stainless steel and slanted wooden balls. The use of stainless steel through reflection can blend in the surrounding landscape and the sloping wooden elements refer to existing elements of the promenade and dividing facades to a smaller parts breaking the monotony.

The building was built in 2016 by a private investor – a network of cafe and ice cream parlor Fast-Coffee.

 

 

 

 

设计公司: RS+ Robert Skitek
地点: 波兰第奇
面积: 98平方米
年份: 2016年
建筑师: Robert Skitek
合作: Jakub Zygmunt, Jarosław Zieliński, Szymon Borczyk
顾客: MOSiR Tychy
投资者: Fast-咖啡
照片: Tomasz Zakrzewski

Workshop: RS+ Robert Skitek
Location: Tychy, Poland
Area: 98 sqm
Year: 2016
Architect: Robert Skitek
Cooperation: Jakub Zygmunt, Jarosław Zieliński, Szymon Borczyk
Customer: MOSiR Tychy
investor: Fast-Coffee
Photos: Tomasz Zakrzewski

 

更多 Read more about:RS+ Robert Skitek


Loading收藏

0条评论