在弗吉尼亚州的斯普林菲尔德,感受器毗邻国家地理空间情报机构,是一个由土工布和青铜和不锈钢雕塑组成的特殊景观雕塑,是其中心形式。在中心广场区,有三个带周边座椅的边台,为雕塑受体创造了一个封闭空间。这座雕塑由青铜和不锈钢制成,由三个椭圆形和圆形的盘子组成,象征着交流的平台。地球工程和它们的周边混凝土座带创造了一个线性的地形,当从上面的建筑物看,参考从空间到地球的卫星通信接收。广场和雕塑为周围的办公大楼创造了一个入口,游客和员工可以在这里休息和社交。

Adjacent to the National Geospatial Intelligence Agency, in Springfield, VA, Receptor is a site specific landscape sculpture comprised of earthworks and a bronze and stainless steel sculpture, which is its central form. Three berms with perimeter seating create an enclosure for the sculpture Receptor, in the central plaza area. The sculpture is made of bronze and stainless steel, comprised of three elliptical and circular dishes referencing a platform for communication. The earthworks and their perimeter concrete seating bands create a linear topography that when viewed from the buildings above references the reception of satellite communication from space to the earth. The plaza and the sculpture create an entry for the surrounding office buildings and a place where visitors and employees can rest and socialize.

RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio RECEPTOR by Cliff Garten Studio

 

项目名称: 接收器雕塑广场
项目类型:庭院广场
地点:美国
完成年份:2013
设计公司:Cliff Garten Studio

Project name: RECEPTOR
Project Type: Plaza
Location: America
Completed: 2013
Landscape design: Cliff Garten Studio

更多 :Cliff Garten Studio


0
Loading收藏

0条评论