Swiss Cottage Open Space坐落在当地重要建筑群的中心,包括Basil Spence的公共图书馆、新的休闲中心、汉普斯特德剧院、社区中心、温彻斯特项目、办公室、经济适用房、豪华住宅和老人院。

这个公园将这个多元化社区不断变化的文化和娱乐需求融合在一起,是Gustafson Porter + Bowman在这里进行的四个相互关联的景观项目之一,包括:瑞士小屋图书馆入口,伊顿大道市场和休闲中心景观。 协调这些相关的项目和新的建筑元素,公园将一系列松散相关的功能转变为一个连贯的公共场所,具有更高的地域。

Swiss Cottage Open Space sits at the heart of an ensemble of buildings of local importance including the public library by Basil Spence, a new leisure centre, the Hampstead Theatre, a community centre, the Winchester Project, offices, affordable housing, luxury housing and a home for the elderly.

This park eloquently weaves together the evolving cultural and recreational needs of this diverse neighbourhood and is one of four interlinked landscape projects by Gustafson Porter + Bowman on this site, including: the Swiss Cottage Library entrance, the Eton Avenue market, and the Leisure Centre landscape. Co-ordinating these related projects and new architectural elements, the park transforms a collection of loosely related functions into a coherent communal setting with an elevated sense of place.

 

伦敦Swiss Cottage的城市公共空间

公园的核心是一个极具视觉戏剧感的水景,设置在三十度角的喷气式喷射器在矩形盆上方放出15米长的水流。此外,薄薄的水从设置在喷泉头的铺路中的格栅中出现,沿着一个矩形的倾斜花岗岩平面向下延伸,花岗岩平面嵌入柔软的阶梯草丛中。该方案还在地块的北端提供了一个浅水池,可以通过启动排水阀来清除,形成干燥的铺砌表面。在这种模式下,花园可以用来与汉普斯特德剧院和中央语言和戏剧学院合作举办特别活动。

深埋在白垩底土中的钻孔为盆地提供水 – 它在地下工厂房间进行处理,然后泵入储水箱,在那里可以将其抽入水功能储水箱或用于灌溉和街道清洁。水不断地从井眼中用新的补充水再循环以补偿蒸发。水的存在和缺失表明运动和静止同样容易。大量模塑的土地形式以及茂密的种植,为水元素提供了一个引人注目的环境。

At the park’s heart is a water feature intended for play as well as visual drama. Jets set at thirty-degree angles emit 15m-long streams of water arcing over the rectangular basin. In addition, a thin sheet of water emerges from grilles set into the paving at the fountain head and courses down a rectangular, sloping granite plane embedded into softly stepped grass banks. The scheme also provides a shallow pool at the northern end of the feature which can be cleared by activating drainage valves, creating a dry paved surface. In this mode, the garden can be used to host special events in collaboration with the Hampstead Theatre and Central School of Speech and Drama.

A borehole sunk deep into the chalk subsoil provides water for the basin – it is treated in an underground plant room and then pumped into a holding tank where it can be drawn off into the water feature holding tank or be used for irrigation and street cleaning. Water is constantly re-circulated with new top-up water from the borehole to compensate for evaporation. The presence and absence of water suggests activity and tranquillity with equal ease. A strongly moulded land form, together with lush planting, provide a striking context for the water element.

 

伦敦Swiss Cottage的城市公共空间

 

 

在整个场地中,地面为不同规模的表演(运动或美学)和观察提供了机会。 两条横向的人行道成为连接着封闭开放空间的主要场地,将场地划分为不相等的部分。 树木的线条和树林加强了活动计划的组织、社交传播框架和主要的公共开放区。 位于开放空间南部边缘下沉运动场的沥青包层是由旧体育中心外墙回收利用的波特兰石头做的。

该设计旨在创造一个功能性、进步性和诗意性并存的开放空间,旨在展望Swiss Cottage的未来。

Throughout the site, the juxtaposition of ground levels offers opportunities for performance (athletic or aesthetic) and observation at varying scales. Two cross-axial pedestrian paths link the major venues that enclose the open space, dividing the site into unequal portions. Lines and groves of trees reinforce the scheme’s organisation, framing circulation and major open areas. A sunken sports pitch clad in reclaimed Portland Stone salvaged from the old sports centre façade is located at the southern edge of the open space.

With an aspiration to create an open space that is functional, progressive, and poetic, the design looks to the future of Swiss Cottage.

 

伦敦Swiss Cottage的城市公共空间

 

Awards

Commended Built Project, RIBA Urban Space By Design Awards (2005)

Press

‘Review of the Year’, Green Places Journal (2007)
‘Camden’s Walk in the Park’, Building Design (2006)
‘Swiss Cottage gets green space’, Sustain Journal (2007)

项目类型:公园
位置:英国
完成年份:2006
设计:Gustafson Porter+Bowman
Project Type: Park
Location: United Kingdom
Completed: 2006
Design: Gustafson Porter+Bowman

更多:Gustafson Porter+Bowman

 


0
Loading收藏

0条评论