Lanscape architects 49 :Sky Gallery是位于芭堤雅Phra Tamnak山悬崖上的一家餐厅项目。开发区位于悬崖边缘的一片平坦的陆地上,拥有长长的海滨,提供壮观的海洋全景。这个遗址被遗弃了几十年,留下了整个遗址上一棵巨大的雨树树荫。

Lanscape architects 49 :The Sky Gallery is a restaurant project located on the cliff of Phra Tamnak Mountain in Pattaya. The development area is a flat land at the edge of the cliff with a long ocean front, providing a spectacular and panoramic view of the ocean. This site was abandoned for decades, leaving one gigantic Rain tree shade through the entire site.

 

 

设计理念非常简单:提升空间的潜力并最大限度地保持其性质。根据该空间的独特性,现有的雨树被保存为一个里程碑。设计方法旨在营造一种放松和社会化的氛围,以满足所有游客的需求。

The design concept is very simple: enhance the potential of space and maintain its nature to the greatest extent. According to the uniqueness of the space, the existing rain tree is preserved as a milestone. The design method aims to create a relaxed and socialized atmosphere to meet the needs of all tourists.

 

强调建筑区域非拥挤区域的比例。为了提供宽敞的空间,展馆和餐厅都放置在物业线的两侧,从项目内的每个地点都可以远眺海景。除此之外,所有海景餐饮区都位于不同的地面层,以区分他们的角色。所使用的硬景观材料也是大地色调的概念,以创造与环境的和谐。更重要的是,对于项目的可持续性,选择的植物种类是耐盐和土壤保护。这个简单而谦逊的设计是项目的核心,因为用户可以在一天的不同时间沉浸在自然环境中。

Emphasize the proportion of non-crowded areas in the construction area. In order to provide spacious space, the exhibition hall and restaurant are located on both sides of the property line, and the seascape can be viewed from every place within the project. In addition, all seascape catering areas are located on different ground levels to differentiate their roles. The hard landscape material used is also the concept of earth tone to create harmony with the environment. More importantly, for the sustainability of the project, the plant species chosen are salt tolerance and soil protection. This simple and humble design is the core of the project because users can immerse themselves in the natural environment at different times of the day.

项目名称:芭堤雅空中画廊
位置:芭提雅
完成:2015

Project name: The Sky Gallery pattaya
Location: Pattaya, Chon Buri
Completed: 2015

更多:L49


0
Loading收藏

0条评论