Andrea Cochran Landscape Architecture :   沃尔登工作室,一个以前的修剪包装设施,被翻新为一个综合用途的综合体,包括艺术相关的办公室、艺术家工作室和租赁的商业空间,以及一个工作葡萄园。店主是艺术的热心赞助人,他买下这栋房子的目的是要把旧仓库改造成他附近农场的一个支持设施,那里是著名的特定地点雕塑收藏馆。

Andrea Cochran Landscape Architecture :   Walden Studios, a former prune packing facility, is renovated as a mixed-use complex with arts-related offices, artist studios and leased commercial space in addition to a working vineyard. The owner, an avid patron of the arts, purchased the property with the intention of renovating the old warehouse into a support facility for his nearby ranch, which is home to a renowned collection of site-specific sculpture.

 

一项要求从俄罗斯河中提升翻修过的防洪建筑的要求启发了由此产生的设计理念:一系列延伸到葡萄园海洋中的桥墩。这种直截了当的构图,用有限的材料表达,反映了更大的农业景观的规模和质量。平面景观通过放置标本橄榄树来表达,这些标本橄榄树提供了广阔前景的焦点元素。

A requirement to raise the renovated building for flood protection from the Russian River inspired the resulting design concept: a series of piers extending out into a sea of vineyards. This straightforward composition, expressed with a restrained palette of materials, reflects the scale and quality of the larger agricultural landscape. The planar landscape is articulated by the placement of specimen olive trees which provide focal elements in the foreground of the immense landscape beyond.

50辆车的停车位被整合到设计中,包括低矮的石墙、一排排树木、一个菜园、户外活动用餐区和一个球场。用碎石铺成的地毯统一了设计,覆盖了除农业区以外的大部分地面。该材料具有渗透性和低反照率,减少径流和反射热。为了符合ADA的要求,砾石在行进路径上装有砾石环,以便轮椅通行。

Parking for 50 cars is integrated into the design with low stone walls, allees of trees, a vegetable garden, outdoor event dining area and a bocce ball court. A carpet of crushed roofing gravel unifies the design, covering most of the ground plane except for the agricultural areas. The material is permeable and has a low albedo, reducing runoff and reflected heat. To comply with ADA requirements, the gravel is fitted with rings of Gravel Pave in the paths of travel to allow wheelchair access.

平面图

 

Photos by Marion Brenner.

项目名称:威尔登工作室
位置:加州葛赛维勒
完成:2006
景观设计:Andrea Cochran Landscape Architecture

Project name:  Walden Studios
Location: Geyserville, CA
Completed: 2006
Landscape: Andrea Cochran Landscape Architecture

更多:Andrea Cochran Landscape Architecture

 

 


Loading收藏

0条评论