Starr Whitehouse:  在毗邻威廉斯堡大桥的一座新的混合用途高层建筑中,两个全本土景观空间颠覆了文化和自然阶层之间的寻常关系。

Starr Whitehouse:  At a new mixed-use high-rise abutting the Williamsburg Bridge, two all-native landscape spaces invert the usual relationship of cultural and natural strata.

 

Photo © Starr Whitehouse

 

在地面层,该项目与城市社区的联系最大化,停车场使用了背景材料和具有机会主义的种植方案来保持其工业美感。

At ground level, the project’s connection to its gritty urban neighborhood is maximized with a parking area that uses contextual materials and an opportunistic planting scheme to maintain a purposefully industrial aesthetic.

 

入口庭院平面图   Plan of entry courtyardPhoto © Starr WhitehousePhoto © Starr Whitehouse

Photo © Starr Whitehouse

      

Photo © Starr Whitehouse

 

上层露台平面图   Plan of upper terrace

Photo © Starr Whitehouse

 

在屋顶上,被风刮过的dunescape将居民从当代的城市现实中拉了出来,将他们重新连接到一个历史悠久的河口景观上,这个景观已经被下面的城市遮挡住了。

While on the rooftop a windswept dunescape lifts residents out of the site’s contemporary urban reality, reconnecting them to a historic estuary landscape that has become occluded by the city below.

 

   

Photo © Starr Whitehouse

Photo © Starr Whitehouse

 

这些高性能、低成本的景观巧妙地融合了发现与设计,向聚集在这个街区独特的社会空间致敬。

Skillfully blending the found and the designed, these high-performance, low-budget landscapes pay homage to the unique alloy of social and physical spaces that come together in this neighborhood.

 

   

Photo © Starr Whitehouse Photo © Starr Whitehouse Photo © Starr Whitehouse Photo © Starr WhitehousePhoto © Starr Whitehouse Photo © Starr WhitehousePhoto © Starr WhitehousePhoto © Starr Whitehouse

Photo © Starr Whitehouse

地址: 美国纽约布鲁克林
摄影: Starr Whitehouse

Address: Brooklyn, New York, USA
Photography: Starr Whitehouse

更多 Read more about:Starr Whitehouse


Loading收藏

1条评论