丹伯里医院NICU屋顶花园-mooool设计
丹伯里医院NICU屋顶花园
佳作分享 分类: 景观 原作者::
773
2
1
0
2016-12-17 22:34

Dirtworks responded to Danbury Hospital’s health, privacy, and budget needs to create this 4,000 square foot roof garden. The purpose of the project was to create a positive and healing environment where parents and family members could benefit from the restorative qualities of nature on their own terms and pace, while remaining close to the NICU. A controlled-access interior link connects the pavilion with the NICU. The garden is entered through the pavilion under a vine-covered trellis. A central seating area provides opportunities for socializing while private areas on the side allow relaxation and quiet respite. Custom wood and metal structures provide shade and privacy in the garden and screen adjacent mechanical equipment and service areas.

1

1粉丝/0关注

收藏

2人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here