医院平台庭院-mooool设计
医院平台庭院
佳作分享 分类: 景观 原作者::
738
4
1
0
2016-12-17 22:39

The new outpatient facility at Monter Cancer Center incorporates the restorative qualities of nature as a complementary healing force. Located in a converted historic warehouse, the 37,000 square-foot facility uses the building’s distinctive 120-foot long skylights to incorporate natural light into the public and patient care areas. The design incorporates a series of atria, reception, and waiting areas along a spacious corridor.

The landscape concept features bamboo and birch groves. In the lobby, staggered bands of bamboo create serene settings for relaxing and quiet conversation. The bamboo trunks provide a sense of privacy from passersby while allowing staff to monitor the various seating areas. Outside, birch trees strategically screen nearby traf?c while framing views of the surrounding landscape.

1

1粉丝/0关注

收藏

4人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here