斯塔滕岛法院景观 Staten Island Courthouse by Mathews Nielsen-mooool设计
斯塔滕岛法院景观 Staten Island Courthouse by Mathews Nielsen
佳作分享 分类: 景观 原作者:: Mathews Nielsen
516
1
0
0
2017-01-16 22:55

       新的斯塔滕岛法院和660个车位的停车场位于十九世纪的纽约海洋医院,根据保护标准,位于医院坟场上方的新纪念绿色空间位于医院的上方,以确保其中间的遗迹不受干扰。
       220万美元,LEED项目包括本地种植,停车场结构铺有垂直种植屏幕,设有五个藤种,以软化门面。此外,对LEED评级的贡献是从法院和Memorial Green获取雨水。捕获的水灌溉植物和草坪上高架的绿色。低维护景观还占据屋顶的大约50%,帮助建筑物冷却,吸收降雨,并为法院内的人提供一个有吸引力的景观。

        The new Staten Island Courthouse and 660-car parking structure are located on the site of the nineteenth-century New York Marine Hospital, an immigrant quarantine facility. In accordance with preservation standards, the new Memorial Green space that fronts the facility is built above the hospital cemetery to ensure that its interred remains are left undisturbed. The raised green created an opportunity for monumental stairs along the diagonal paths that lead to the building’s entry plaza. The hilltop location overlooking New York Harbor also includes a Percent for Art component, The Passage: A Moving Memorial, by Mary Miss Studios that comprises 16 “Art Columns” on the east side of the Memorial Green.

        The $220M, LEED Silver project includes native plantings, and the parking structure is clad with vertical planting screens featuring five vine species to soften the facade. Also contributing to the LEED rating is the capture of stormwater from the courthouse and Memorial Green. The captured water irrigates the plantings and lawn on the elevated green. Low maintenance landscaping also covers approximately 50 percent of the roof, helps cool the building, absorbs rainfall, and provides an attractive view for people within the courthouse.


0

Mathews Nielsen

5粉丝/0关注

收藏

1人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here