SUNY 纽约州立大学景观改造设计 SUNY Purchase Master Plan and Mall Redesign by Mathews Nielsen-mooool设计
SUNY 纽约州立大学景观改造设计 SUNY Purchase Master Plan and Mall Redesign by Mathews Nielsen
佳作分享 分类: 景观 原作者:: Mathews Nielsen
462
1
0
0
2017-01-19 20:44

       这个项目将一个巨大的6英亩的铺成的广场改造成为SUNY的一个卓越的地表。由于一个防水工程,保护广场下面的存储和循环空间,甲板的表面成为一个完全重新思考校园的核心公共空间的候选人。
       MNLA的设计基于循环,校园目的地和使用雕刻的地貌引起的视图创建了强烈的几何形状。地形定义了一个有角度的循环脊柱,减轻了空间构成的无情的走廊。这些景观中的一些是可占用的,提供空间,学生可以在倾斜的草坪底座聚集,以观看主要表演;其他是使用季节性种植调色板筛选空白墙壁的护堤。学术建筑项目使用像素化的摊铺机图案来表达,以在每个阈值空间创建细微的差异。

         This project transforms a monumental 6-acre paved plaza into a remarkable icon for the SUNY Purchase campus. Due to a waterproofing project to protect storage and circulation spaces below the plaza, the surface of the deck became a candidate for a complete rethinking of the core public space of the campus.

          MNLA's design creates a strong geometry based on circulation, campus destinations, and views that are brought into focus using sculpted landforms. The landforms define an angled circulation spine that mitigates the relentless corridors of the spatial composition. Some of these landscapes are occupiable, providing spaces where students can gather on sloping lawn plinths to view major performances; others are berms that screen blank walls using a seasonal planting palette. Academic building entries are articulated using a pixilated pattern of pavers to create subtle differentiation at each threshold space.、


0

Mathews Nielsen

5粉丝/0关注

收藏

1人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here