加拿大约克维尔公园The Village of Yorkville Park BY Meyer + Silberberg-mooool设计
加拿大约克维尔公园The Village of Yorkville Park BY Meyer + Silberberg
佳作分享 分类: 景观 原作者:: Meyer + Silberberg
1840
6
8
0
2017-01-21 21:51

         这个获奖的城市公园的设计反映了约克维尔村的历史和加拿大景观的多样性。2012ASLA综合设计奖.

改变维多利亚收藏盒的想法,公园被安排成一排花园,排屋一次站立。每个花园都有不同的植物群落,涉及加拿大的环境。创新技术帮助开发了公园内独特的功能,其中包括雾发射灯柱,雨/冰柱窗帘和“岩石”,(巨大的石头)一个600吨的加拿大冰川盾的碎片被挖掘和移除,一块一块,从多伦多北部的湖区。然后在公园重新组装,并仔细地位于结构级梁的顶部,跨越地铁的屋顶。尽管早期的怀疑,岩石已经成为公民自豪的吸引力和来源。

         The design for this award winning urban park reflects the history of Village of Yorkville and the diversity of the Canadian landscape. Transforming the idea of the Victorian collection box, the park is arranged into a series of gardens where the row houses once stood. Each garden contains a distinct collection of plant communities referencing the environments of Canada. Innovative technologies helped develop the unique features within the park that included mist-emitting light columns, a rain/icicle curtain and the “The Rock,” A 600-ton fragment of Canada’s glacial shield that was excavated and removed, piece-by-piece, from the lake region north of Toronto. It was then reassembled in the park and carefully situated on top of structural grade beams that span the roof of the subway. Despite early skepticism, the rock has become an attraction and source of civic pride.

8

Meye + Silberberg

5粉丝/0关注

收藏

6人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here