布法罗住宅区景观 Buffalo Bayou residence by OJB-mooool设计
布法罗住宅区景观 Buffalo Bayou residence by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
536
1
0
0
2017-01-24 11:15

        这家住宅区俯瞰着水牛湾河流水源的树木丛生的保护区,设计时考虑到了独特的地形和壮丽的树木景观。栖息在氧气瓶上,结构“漂浮”在起伏的地面上,它坐在,而种植在等级编织在整个和不受影响。它旨在利用全景和私密的隐居,同时能够应对洪水挑战,实现最高的可持续发展目标。虽然种植由局部和气候适宜的植物组成,但这个住宅项目也涉及森林和湿地管理的一个要素;该地块的南端和西端延伸到几英亩的原生梧桐和秃柏,而东部毗邻一个Bayou回水湿地。

           Overlooking a wooded preserve on the banks of the Buffalo Bayou headwaters, this residence was designed with careful consideration of the unique topography and views offered by the dramatic wooded setting. Perched on an oxbow, the structure ‘floats’ above the undulating ground it sits on, while planting at grade weaves throughout and is unaffected. It is designed to take advantage of both panoramic views and an intimate seclusion, while being able to contend with flood challenges and achieve the highest sustainability goals. While planting consists of a tight palette of local and climate appropriate plants, this residential project also involved an element of forest and wetlands management; the south and west end of the site extends into a several acres of native sycamore and bald cypress, while the east abuts a Bayou backwater wetland.

0

OJB

2粉丝/0关注

收藏

1人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here