伯班克公司办公区带状庭院景观Burbank Studios Fairway Building by OJB-mooool设计
伯班克公司办公区带状庭院景观Burbank Studios Fairway Building by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
3186
18
13
0
2017-01-24 11:21

        Burbank Studios在加利福尼亚州伯班克是一个传统的好莱坞工作室中心和前NBC工作室的家。总部由Gehry合作伙伴计划,Worthe房地产集团将1920年代和50年代时代的工作室重新开发成一个35英亩的最先进的电影和电视广播工作室中心。
        虽然大多数房产仍然是一个工业电影制作站点,OJB重新想象了最大和最中心的工作室建筑物现场,球道大楼的面积成一个630英尺40英尺的线性庭院和花园和柔性/工作空间。线性空间被分成8个程序梯田,将容纳游戏,座位和用餐区,微型草坪和协作座位空间。
        球道大楼的完整东面,以前是一个有盖的装卸码头,被选择性地剥皮包,露出现有的顶棚框架结构坐在高架码头上。混凝土码头被核心出来允许低水palo verde海岸活橡树坐在空间内齐平。更多的是在停车场等级加入,以引导客人和租户进入空间。垂直的葡萄藤电缆系统支持茉莉花藤绿色屏幕,在庭院内提供半透明的外壳。一系列拉伸站点长度的甲板提供了工作或放松的地方,而充满活力的观赏植物帮助创造一个微小的气候,凉爽的空间。软树檐对比了工业建筑的高度,并创造了从更艰难的环境欢迎喘息。
        庭院将作为一个突破和协作空间为3个租户在建筑物内,作为一个社会和视觉中心的35英亩的空间。庭院是场地内的第一个发展,并将把酒吧设置为工作室重建的开始阶段。

         Burbank Studios in Burbank, California is a legacy Hollywood studio center and home of the Former NBC studios. Master planned by Gehry Partners, Worthe Real Estate Group redeveloped the 1920’s and 50’s era Studios into a 35-acre state-of-the-art film and TV broadcast studio center.

While the majority of the property still remains an industrial film productions site, OJB has re-imagined the face of the largest and most central studio building on site, The Fairway building, into a 630 foot by 40 foot linear courtyard and garden and flex/work space. The linear space was broken into 8 programmed terraces which will house games, seating and dining areas, micro-lawns, and collaborative seating spaces.

The complete east face of the Fairway Building, formerly a covered loading dock, was selectively peeled pack to reveal the existing canopy frame structure sitting atop the elevated dock. The concrete dock was cored out to allow low-water palo verde an coast live oaks to sit flush within the space. More were added at-grade with the parking lot to lead guests and tenants into the space. A vertical vine cable systems support Jasmine vine greenscreens, offering a semi-transparent enclosure within the courtyard. A series rased decks stretching the length of the site provide a place to work or relax, while vibrant ornamental planting help create a microclimate which cool the space. Soft tree canopies contrast the industrial architecture overheadand and create a welcome respite from the harder surroundings.

The courtyards will serve as a breakout and collaboration space for the 3 tenants within the building and act as a social and visual hub for the 35 acre site. The courtyards are the first development within the site and will set the bar as the inaugural phase of the studio redevelopments.

13

OJB

2粉丝/0关注

收藏

18人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here