康菲石油公司世界总部景观 ConocoPhillips World Headquarters by OJB-mooool设计
康菲石油公司世界总部景观 ConocoPhillips World Headquarters by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
691
3
0
0
2017-01-24 11:41

       最初于1985年完成,2006年这个公司园区的翻新创造了一个新的核心的办公室,医疗,健身和公共空间在62英亩的项目现场。最初作为一个被动的郊区景观开发,新设计整合了整个校园的各种编程区域。

         新的园区入口设有一系列层叠的水景。较小的花园庭院通往中央的Commons,设有一些私人用餐露台和一个可容纳1000人的活动草坪。为了促进员工的健康,该空间还设有2英里的慢跑路径和三分之二的规则尺寸的足球场。

           Originally completed in 1985, the 2006 renovation of this corporate campus created a new core of office, medical, fitness and public space on the 62-acre project site. Originally developed as a passive suburban landscape, the new design integrates a variety of programmed areas throughout the campus.

Sited to preserve existing specimen live oaks, the new campus entry features a formal auto court and a series of cascading water features. Smaller garden courtyards lead to the central Commons, which features a number of private dining terraces and an event lawn that accommodates 1,000 people. To promote employee wellness, the site also features a 2-mile jogging path and a two-thirds regulation size soccer field.

0

OJB

56粉丝/0关注

收藏

3人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here