乔治亚理工许愿广场花园 georgia tech dining hall by OJB-mooool设计
乔治亚理工许愿广场花园 georgia tech dining hall by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
499
1
0
0
2017-01-24 12:10

        这个校园装修项目将孤立的学生宿舍与乔治亚理工大学校园的主体连接起来。该项目的中心是一个18,000 GSF餐厅沿北大道,创造了一个视觉链接之间的食客,街道环境和一个新创建的广场。尽管18'的坡度变化和现有结构之间的条件狭窄,景观设计创造了一个重要的新的户外空间,住在北大道公寓的2000名学生。可持续发展的做法在该项目中占据突出地位,其中包括广泛的绿色屋顶,生物群落和巧妙利用雨水。
         由标本树锚定的公共广场,激活交叉点和餐厅的入口。有一系列梯田着陆的楼梯为学生创造了额外的聚集空间,独立的电梯提供了到上面广场的便捷路线。

         在广场上的一个舒适的室外露台为居民提供更贴心的用餐体验。该场地的设计通过在雨天事件期间将墙壁变成喷泉的排水孔将雨水通过花岗岩墙壁。

          This campus renovation project connects an isolated student housing complex with the main body of the Georgia Tech campus. Central to the project is an 18,000 GSF dining hall along North Avenue that creates a visual link between the diners, the street environment and a newly created plaza. Despite 18’ of grade change and tight conditions between existing structures, the landscape design creates a significant new outdoor space for the 2,000 students that reside in the North Avenue Apartments. Sustainable practices figure prominently into the project, which include extensive green roofs, bioswales and the artful use of stormwater.

A public plaza anchored by the specimen trees, activates the intersection and the entrance to the Dining Hall. A stair with a series of terraced landings create additional gathering spaces for students and a freestanding elevator provides an accessible route to the plaza above.

A comfortable outdoor terrace over the plaza provides a more intimate dining experience for residents. The design of the site routes stormwater over the coursed granite walls through a scupper that transforms the wall into a fountain during rain events.

0

OJB

21粉丝/0关注

收藏

1人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here