La Jolla Commons办公花园 by OJB-mooool设计
La Jolla Commons办公花园 by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
984
3
2
0
2017-01-24 13:16

        La Jolla Commons位于圣地亚哥大学城中心区,占地18英亩,三期办公和酒店开发,占地面积约2英亩。 Hines兴趣聘请詹姆斯·伯内特办公室与第二阶段塔,一个13层,300,000平方英尺级A商业办公楼和美国最大的净零建筑之一相结合开发中央花园。与着名的洛杉矶建筑师保罗·丹纳合作,OJB创造了一个拥有轻松的南加州气氛和度假村式设施的园区。
        清扫步行长廊定义了功能草坪,并组织两个办公楼之间的循环,扩大的现场停车场结构和一个额外的停车场横跨执行大道。一个篮球场和果岭位于场地的周边;室内设施包括一个用餐露台,带防火功能的砾石庭院和躺椅,以及一个带反射盆和可移动家具的阴凉广场。
        景观设计通过采用低影响设计策略促进净零认证。场地分级将径流从无路边的入口驱动和停车区域引导到沿公园长度的线性生物栖息地。种植设计包括适合南加州气候的大量的宝石色调多肉植物和耐旱草。

         Located in the University Town Center district of San Diego, La Jolla Commons is an 18-acre, three-phase office and hotel development organized around a two-acre green space. Hines Interests engaged the Office of James Burnett to develop the central garden in conjunction with the phase two tower, a 13-story, 300,000 SF Class-A commercial office tower and one of the largest Net Zero buildings in the United States. Working with notable Los Angeles architect Paul Danna, OJB created a campus with a relaxed Southern California atmosphere and resort-style amenities.

Sweeping pedestrian promenades define the function lawn and organize circulation between the two office towers, the expanded on-site parking structure and an additional parking structure across Executive Drive. A basketball court and putting green are located at the perimeter of the site; interior amenities include a dining terrace, a gravel court with a fire feature and lounge chairs, and a shaded plaza with a reflecting basin and movable furniture.

The landscape design contributes to the Net Zero certification by employing Low Impact Design strategies. Site grading directs runoff from the curb-less entry drive and parking areas into a linear bioswale that runs the length of the park. The planting design incorporates sweeping masses of jewel-toned succulents and drought tolerant grasses appropriate to the Southern California climate.

2

OJB

2粉丝/0关注

收藏

3人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here