美国North Belt公司园区 by OJB-mooool设计
美国North Belt公司园区 by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
1518
15
17
0
2018-03-25 17:30

        在这个占地94英亩的企业园区,精心细致的室外空间巧妙地管理了该场地的雨水,为7栋建筑(1.1M GSF)住房行政办公室,研究设施,自助餐厅,儿童保健中心和健康中心创造了宁静的环境。这种设计改造将来自休斯顿大都市区的不同设施整合到一个新的世界总部,现有的制造和运输设施。詹姆斯·伯内特与建筑师密切合作,以确保整体设计是对环境负责,保留了空间的独特性,并为在那里工作的人们的许多计划需要创造了一个家。
         新的结构位于场地内部,保护沿周边的森林冠层,并使人员免于制造操作。树木的大型内部立场被保存,并且在这个非常大的站点上种植500个新树木以给出规模,阴影和分离。建筑围绕中央湖组织,作为校园的舒适和焦点,同时管理其暴雨水。毗邻湖泊并广泛种植本地植被的湿地系统提供额外的拘留并创造野生动物栖息地。
        精心安排的建筑,水道和岛屿是一系列兼容的户外使用区域 - 砾石露台,硬木平台,网格走道 - 邀请用户进入景观放松,玩,社交。在整个校园,湖的清扫,椭圆形线条在水设施,走道,甲板和种植床的设计响应。

          On this 94-acre corporate campus, carefully detailed outdoor spaces artfully manage the site’s storm water and create a serene setting for seven buildings (1.1M GSF) housing administrative offices, research facilities, a cafeteria, a child care center and a wellness center. This design renovation consolidates disparate facilities from across the Houston metropolitan area into a new world headquarters on the site of an existing manufacturing and shipping facility. The Office of James Burnett worked closely with the architect to ensure that the overall design was environmentally responsible, preserved the site’s unique character and created a home for the many programmatic needs of the people working there.

New structures are located towards the interior of the site, preserving forest canopy along the perimeter and insulating personnel from manufacturing operations. Large interior stands of trees were preserved and over 500 new trees planted to give scale, shade and separation on this very large site. The buildings are organized around a central lake that serves as amenity and focal point for the campus while managing its storm water. Wetland systems adjacent to the lake and planted extensively with native vegetation provide additional detention and create wildlife habitat.

Artfully arranged about the buildings, waterways, and islands are a series of compatible outdoor use areas – gravel terraces, hardwood decks, trellis-shaded walkways – which invite users out into the landscape to relax, to play, to socialize. Throughout the campus, the sweeping, elliptical lines of the lake are echoed in the design of water features, walkways, decks and planting beds.

17

OJB

56粉丝/0关注

收藏

15人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here