美国蓝十字蓝盾自然的校园景观Blue Cross Blue Shield Richardson by Studiooutside-mooool设计
美国蓝十字蓝盾自然的校园景观Blue Cross Blue Shield Richardson by Studiooutside
佳作分享 分类: 景观 原作者:: Studiooutside
857
4
0
0
2017-02-04 11:12

         位于得克萨斯州Richardson的蓝十字蓝盾校区位于Galatyn保护区的东边,一个现有的小河和绿道,从附近的公路缓冲项目地点。这个保护区拥有许多树木,开放式步行,座位机会和自来水,是景观建筑师自然灵感来吸引这个新的公司校园的概念。
 
设计团队与Corgan Architects合作,为项目的现场计划提出了可持续的本地方法。预计在2010年秋季完工,这个充满活力的新校园将展示一个恢复的布莱克兰草原,原生树木,灌木,耐旱地被植物和宽敞的五颜六色的野花床。在大型的户外庭院中,由三个建筑物和轴线与主入口大厅构成,景观建筑师提出了开放草坪,在一侧的树丛和覆盖的咖啡馆座位在另一侧。这个原始的草坪给邻近的保护区提供了宽敞的视野,并提供了与这个户外空间的另一半强烈的对比,一个充满树荫的自然花园,小座位广场和高观赏草。通过将这种自然元素带入校园,员工可以在不离开酒店的情况下,与邻近的自然环境进行视觉和精神连接。
 
设计团队采用了温暖,当代的方法到现场的其余部分,使用精心制作的口音材料,如石灰石和青石路径,Ipe木板路和甲板,粉碎玻璃种植床,镀锌钢边缘,花岗岩巷道鹅卵石和自然完成松长椅,为蓝十字蓝盾创造一个令人兴奋的新区域之家。

        The Blue Cross Blue Shield campus of Richardson, Texas, is located just east of the Galatyn Preserve, an existing creek and greenway that buffers the project site from the nearby highway. This preserve, with its many trees, open walks, seating opportunities, and running water, served as the natural inspiration for the landscape architects to draw upon for concept of this new corporate campus.

Working with Corgan Architects, the design team proposed a sustainable, native approach to the site plan for the project. With an anticipated completion in the fall 2010, this vibrant new campus will showcase a restored Blackland prairie, native trees, shrubs, drought tolerant groundcovers, and expansive beds of colorful wildflowers. Within the large outdoor courtyard, framed by three buildings and on axis with the main entrance lobby, The landscape architects proposed the Open Lawn, lined by a grove of trees on one side and covered cafe seating on the other. This pristine lawn offers wide open views into the neighboring preserve, and provides a strong contrast to the other half of this outdoor space, a Nature Garden filled with shade trees, small seating plazas, and tall ornamental grasses. By bringing this natural element into the campus, employees can make visual and spiritual connections to the adjacent natural environment without ever leaving the property.

The design team took a warm, contemporary approach to the rest of the site, using beautifully crafted accent materials such as limestone and bluestone pathways, Ipe boardwalks and decking, crushed glass planting beds, galvanized steel edging, granite roadway cobbles, and naturally finished pine benches to create an exciting new regional home for Blue Cross Blue Shield.

Photography by Arlen Kennedy and John Davis.

Experience of Tary Arterburn while at mesa.

0

Studiooutside

22粉丝/0关注

收藏

4人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here