法院旁的街头篮球The Pigalle Duperré court by Ill-Studio -mooool设计
法院旁的街头篮球The Pigalle Duperré court by Ill-Studio
佳作分享 分类: 景观 原作者:: Ill-Studio
1650
7
18
0
2017-07-08 20:08

设计的由油漆,橡胶,金属和有机玻璃制成的480平方米的组合。该作品展示了Ill-Studio的抽象和几何风格, 严格的形状和强烈的色彩,这也是Malevitch的作品“Les Sportifs”的特点,这是他们反思的起点。该项目的主要思想不仅是在城市中间制作一个巨大的艺术品, 创建一个真正的篮球场,向所有的孩子们开放。


The Pigalle Duperré court is A 480 square meters composition made of paint, epdm rubber, metal and plexiglas designed by Ill-Studio in collaboration with Stéphane Ashpool in the hearth of Paris.Whilst the piece reminds the Ill-Studio's abstract and geometrical style through the rigorous shapes and strong colors it is also a nod to Malevitch's painting "Les Sportifs" that has been the starting point of their reflexion.The main idea of the project was to not only make a giant art piece in the middle of the city but to create a real basketball court opened to all the kids to play on.

18

Ill-Studio

4粉丝/0关注

收藏

7人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here