Herschel Supply中国区办公室 China Office by linehousedesign-mooool设计
Herschel Supply中国区办公室 China Office by linehousedesign
佳作分享 分类: 室内 原作者:: linehousedesign
922
3
8
0
2017-10-19 11:12

加拿大的生活方式品牌赫歇尔供应委托linehouse设计他们在中国的首家办事处,位于上海巷在城市住宅区。该遗址占据了许多旧住宅建筑正在拆除的区域。这些建筑物的遗迹依然存在,让我们可以瞥见上海的日常生活曾经是什么样子。房子被剥离,露出层材料,分段切割和填充空隙。这种解构与公共和私营部门的过程是为赫歇尔办公概念驱动的叙事。
linehouse插入一个黑色金属框架的空间。占用这一结构的是休息室座位区、食品储藏室、会议室、浴室和储藏室。分段,玻璃分不同的方案,使整个外壳透明度。周围的开放空间作为工作区。
该结构内衬穿孔和固体波纹不锈钢。通过暴露和剥离衬里背面的过程,框架的部分暴露出来,天花板的空隙打开,混凝土墙无法表达。
这种实用的结构是可操作的,带有波纹滑动门的会议室和储藏室区域,这些可以根据需要隐私关闭或打开。
接近工地时,房屋框架的一半在外墙上留下痕迹?艾德。框架的周围空隙充满了再生砖的组合。原料金属旋转门让你内部。这个可操作的FA?艾德开巷道,模糊的外观和内饰,让室内座位区是一个扩展的街景。


Canadian lifestyle brand Herschel Supply commissioned Linehouse to design their first China office, located in a Shanghai lane amongst an urban residential area. The site occupies an area where many old residential buildings are being demolished. Traces of these buildings remain, allowing glimpses of what Shanghai everyday life may have once been. Houses are stripped, revealing layers of materials, sectionally cut and voids are filled. This process of deconstruction and public vs. private was the driving narrative for the concept of the Herschel office.

Linehouse inserted a black metal framework into the space. Occupying this structure is a lounge seating area, pantry, meeting room, bathroom and storage. Sectionally, glass divides the different programmes, allowing transparency throughout the enclosure. The surrounding open space operates as the work area.

The structure is lined with perforated and solid corrugated stainless steel. Through the process of revealing and stripping the lining back, parts of the framework are exposed, voids to the ceiling opened up and concrete walls beyond expressed.

This utilitarian structure is operable, with corrugated sliding doors to the meeting room and pantry area, these can be closed or opened up depending on required privacy.

Approaching the site, half of the house framework leaves a trace on the exterior fa?ade. The surrounding void of the frame is in-filled with a combination of recycled brick. A raw metal pivoting door leads you to the interior. This operable fa?ade opens to the laneway, blurring the exterior and interior, allowing the interior seating area to be an extension of the streetscape.

8

linehousedesign

3粉丝/0关注

收藏

3人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here