海滨度假村isola-beach-club by k-studio-mooool设计
海滨度假村isola-beach-club by k-studio
佳作分享 分类: 室内 原作者:: k-studio
1647
11
18
0
2017-10-23 21:46

我们简介的是度假村内现有的海滨场地最火爆和出名的几家餐厅之一,场地为客人提供一个舒适休闲的空间,包括供应茶点的非正式用餐空间;和一个酒吧,将为每个人提供晚间鸡尾酒。

 主要的挑战在于处理不可改变的现有结构的不寻常的“足迹”。我们需要在圆形空间内提供一个扩展的现代厨房,重新定义传统的线性布局,克服所有潜在的问题。同样,酒吧的计划也需要采取循环形式。在外面,挑战是在这个成熟的橄榄树林的树木之间创建一个,由传统的圆形石头围合的中心有一个火坑的露天休息室。


  摄影师:Yiorgos Kordakis


One of several restaurants within the resort, our brief was to expand and update this existing beach-side venue to cater for evening as well as day time visitors. The client asked for relaxed, laid-back lounging space that would provide guests with a comfortable refuge from the heat of the day; informal dining space serving an extended list of refreshments; and a bar that would bring everyone back again for evening cocktails .

The main challenge lay in dealing with the unusual ‘footprint’ of existing structure that could not be altered. We needed to provide an extended, modern kitchen within a circular space, redefining the traditional linear layout and overcoming all the potential issues. Similarly, the plan of the bar would also need to take a circular form. Outside, the challenge was to create an open-air lounge woven between the trees of this mature olive grove.


Inspired by traditional round, stone Mitata buildings of the region and their characteristic wooden roof structures we evolved the footprint into 2 spirals, one for the open air lounge with a fire-pit at the centre, and one for the bar and kitchen with a central open grill. The dry stone walls of the kitchen building unwind and gradually sink lower along the linear dining space before connecting to the lounge spiral and reaching the ground.


Photographer: Yiorgos Kordakis

18

k-studio

5粉丝/0关注

收藏

11人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here