改造后的白橡木公寓 Casa G by carola vannini -mooool设计
改造后的白橡木公寓 Casa G by carola vannini
佳作分享 分类: 室内 原作者:: carola vannini
99
0
0
0
2018-01-02 18:26

在特拉斯提弗列附近,这间公寓已经重新装修,同时保留现有的主要墙壁分布。

即使认为古代的建筑墙壁已经被修复了,但由于功能区域,材料和颜色的不同使用,最终的外观已经完全改变了。
厨房已经搬进了包括餐饮和电视空间在内的大型日间区域。

在整个公寓中使用白橡木镶木地板,为不同房间的照明提供了连续性,同时表现出非常温暖的感觉。

对照明设计的深入研究也有助于强调建筑和家具的数量。
混凝土白色的厨房桌子底下有一个嵌入式的LED灯,这使得它看起来悬在地板上面。
背部照亮有机玻璃面板,隐藏大型存储空间有助于创造宽广的视角。


In the neighborhood of Trastevere this apartment has been restyled while preserving the main existing walls distribution.

Even thought the ancient structrual walls have been mantained as they were, the final look has been completely changed thanks to a different use of functional areas, materials and colors.

The kitchen has been moved into the large day area that also includes both dining and tv spaces.

The use of a white oak parquet in the entire apartment has created a continuity in lightening the different rooms while suggesting a very warm feeling.

A deep study of the lighiting design has also helped to emphasise the architectural and furniture volumes.

The concrete white kitchen table has a recessed led light underneeth it, that makes it look suspended above the floor.

Back lit plexiglass panels that hide large storage spaces contribute to create wide and light perspectives.

0

carola vannini

0粉丝/0关注

收藏

0人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here