豪华家庭公寓设计 Cavallino Bianco by NOA-mooool设计
豪华家庭公寓设计 Cavallino Bianco by NOA
佳作分享 分类: 室内 原作者:: NOA
523
0
4
0
2018-01-02 19:43

noa  被委托重新设计现有的“家庭和公寓”的所有88间客房和套房。温泉大酒店卡瓦利诺比安科”在奥蒂塞伊(Val Gardena,意大利)满足最高的需求和豪华的需求。最大的灵活性是整个提案的特点,为整个家庭提出了许多不同的空间氛围。时间是一个不能改变的本质,然而,我们可以改变时间质量,并学会利用它来获得最大的优势。“ - 斯特凡·里尔酒店的新设计激发了宾客们刻意度过的时间。酒店的新理念“时间就是生活,现在就活着!”成为新的室内设计理念不可分割的一部分:房间可以组织不同的生活空间,在这里你可以自己花时间,与伴侣或一起共同度过一个家庭。 “我的时间–孩子们的时间 - ndash;情侣的时间–家庭时光“高度的灵活性构成了整体设计的基础。每个房间都有专为儿童设计的特殊功能。整个空间可以通过几个简单的手动移动在各个领域进行转换。可移动,可折叠或可扩展的灵活元件在空间内创建各种生活情况,以最短的时间响应客人的各种需求。无论是单独与爱人还是作为家庭共度时光,房间适应用户的需求,创造出共存的特殊价值。设计以简洁的线条,中性色调和柔和的色调以及本地采购的高品质材料。古典元素,如装饰品和檐口回应大酒店的历史,同时创造和谐和优雅的空间感...而不是媚俗和愚蠢的装饰,你会发现像鼠标钩个别定制的对象,提醒这是为儿童设计的地方。


noa* (network of architecture) was comissioned to redesigned all 88 rooms and suites of the existing “Family & Spa Grand Hotel Cavallino Bianco” in Ortisei (Val Gardena, Italy) meeting highest demands and its luxurious demand. Maximum flexibility characterizes the entire proposal, claiming lots of different room atmospheres for the entire family. “Time is an essence which cannot be changed; however, we can change the quality of time... and learn to use it to the best advantage.”- Stefan RierThe new design of the hotel inspires the guests to spend their time deliberately. The hotel's new philosophy "Time is life, live it now!" becomes an integral part of the new interior design concept: the rooms can be organized with different living atmospheres, where you can spend time on your own, just with your partner or together as a family. “My time – Kids time – Couple’s time – Family time” A high degree of flexibility forms the basis of the overall design. Each room has special features that are designed specifically for children. The entire space can be converted with a few simple manual moves in various spheres. The flexible elements, removable, collapsible, or extensible create various living situations within a space that can respond to various requirements of the guests in the shortest time. Whether time you spend, alone, with your beloved or as a family, the room adapts to its users and creates a particular value of coexistence.The design responds with clean lines, neutral colours and soft tones combined with locally sourced high quality materials. Classical elements such as ornaments and cornices respond to the history of the Grand hotel, while creating a harmonious and elegant sense of space... Instead of kitsch and silly decoration, you will discover individually bespoke objects like mouse hooks, reminding that this is place designed for children.

4

noa

0粉丝/0关注

收藏

0人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here