高端购物区“圆形庭院” THE CRESCENT by OJB-mooool设计
高端购物区“圆形庭院” THE CRESCENT by OJB
佳作分享 分类: 景观 原作者:: OJB
1573
12
8
0
2018-03-25 17:47

该建筑始建于1985年,由着名建筑师菲利普约翰逊设计,这座1.2M-SF综合用途物业一直将高端购物区,独特的餐厅,A级办公空间以及191间客房的五星级住宅区星级酒店。由于上城快速变化的动态,The Crescent希望重新定义自己,变得更加行人友好,并开放自己直至现在的行人友好街道。作为办公室和酒店前门的内部电机法院将进行重新配置,以限制地面停车场的数量,为餐馆和商店提供溢出空间。

将提供树林,观赏植物,水景和活动座位,为庭院营造一个绿色花园般的氛围。该物业各方的零售业将开放,形成强大的街道存在。北端将吹嘘一个新的玻璃建筑立面重建突出的前门。内部法院将重新配置并关闭到下面的车库,以鼓励特殊活动并提供更大的灵活性。位于Pearl和McKinney角落的一个公园正在设计一个绿色的绿洲。


Originally built in 1985, and design by famed architect Philip Johnson, this 1.2M-SF mixed-use property has always anchored the uptown district with its high-end shopping, distinctive restaurants, Class A office space, and a 191-room 5-star hotel. Due to the fast changing dynamics of uptown, The Crescent is looking to redefine itself by becoming more pedestrian friendly and opening itself up to the now pedestrian-friendly streets. The interior motor court, which serves as the front door to the office and hotel, will be reconfigured to limit the amount of surface parking providing areas for restaurants and shops to spill out into the spaces.

Tree groves, ornamental plantings, water features, and movable seating will be provided to give the court a green garden-like atmosphere. Retail along all sides of the property will be opened up creating a strong street presence. The north end will boast a new glass architectural facade reestablishing the prominent front door. The interior court will be reconfigured and closed-off to the garage below in order to encourage special events and offer a greater flexibility of program. A park being designed at the corner of Pearl and McKinney will create a green oasis on the property.

Location: Dallas, TX

8

OJB

57粉丝/0关注

收藏

12人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here