BARTON HILLS ADDITION 林地住宅by MURRAY LEGGE ARCHITECTURE-mooool设计
BARTON HILLS ADDITION 林地住宅by MURRAY LEGGE ARCHITECTURE
佳作分享 分类: 室内 原作者:: MURRAY LEGGE
186
0
0
0
2018-04-04 15:17

项目位于巴顿山(Barton Hills)西坡上的一处美丽林地里,住宅的院子里是一棵橡树和榆树。从主卧室的内部,玻璃幕墙使树木和景色一览无余。锥形的平行流线柱优雅地支撑着定制的钢窗框架,并融入了深色树干的背景。从外观上看,窗墙反映的是周围的植被和与之相对的另一端的新游泳池。


BARTON HILLS ADDITION

Design Team: Murray Legge, Travis Avery, Travis Cook

Builder: GreenTex Builders

Engineering: TK Consulting Engineers

Photography: Andrea Calo

Size: 2000 sf addition

Year Completed: 2017

Sited on a beautifully wooded property on the western slopes of Barton Hills, this renovation and expansion of a 1980s split-level engages the land by both carving into and rising out of the ground. A new master suite nestles half-buried into the ground alongside a stand of oak and elm trees in the center of the property. From the interior of the master bedroom, a wall of expansive glazing frames an immersive view of the trees and landscape. Tapered parallel strand columns elegantly support custom steel window frames and blend in with the background field of dark tree trunks. From the exterior, the window wall reflects the surrounding vegetation and new pool at the opposite end of the property.

0

MURRAY LEGGE

0粉丝/0关注

收藏

0人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here