乡村里的宁静酒店sanderson lane by DGLA-mooool设计
乡村里的宁静酒店sanderson lane by DGLA
佳作分享 分类: 景观 原作者:: DGLA
209
1
0
0
2018-05-08 20:05

位于马萨诸塞州韦斯顿的一条宁静的乡村小道上,这个占地1.5英亩的场地具有多项独特的特色。酒店位于树木繁茂的环境中,属于直线型,由肩部倾斜的丘陵组成,并与其周围的地形相适应。位于该物业中心的住宅坐落在这个地形上,等级降至三面。

通过使用这些特征,景观设计试图通过有序和对称的词汇来改善财产的美学和功能特征。该设计还通过改造流通和地形以在住宅前创建一个欢迎的到达空间来增强访问。

为了让空间更加宽敞,墙壁和种植被从先前封闭的露台上移除。露台也重新定位以利用景观,但保持与房子的密切联系。游泳池选址要求提供分离和隐私的解决方案。因此,泳池花园被设计为一个目的地,位于石墙和常绿树篱后面。

合作者:Merrimack Design,Anthony Catalfano室内设计;摄影师:Carl Tremblay,Peter VanDerWarker
奖项:2011年BSLA优秀设计奖


Located on a quiet, rural lane in Weston, MA, this 1.5-acre site presents several unique characteristics. Set in a wooded context, the property is linear, comprised of a shoulder of land with slopes dropping to meet the surrounding topography. The residence, located in the center of the property, sits atop this landform with grades dropping to three sides.

Working with these features, the landscape design sought to improve the aesthetic and functional characteristics of the property with an ordered and symmetrical vocabulary. The design also enhances access by reworking the circulation and topography to create a welcoming arrival space in front of the residence.

To allow for sense of more spaciousness, walls and plantings were removed from the previously enclosed terrace. The terrace was also reoriented to take advantage of the views, but retains its close connection with the house. The pool siting called for a solution that provided separation and privacy. Accordingly, the pool garden is designed as a destination, set behind a stone wall and evergreen hedges.

Collaborators: Merrimack Design, Anthony Catalfano Interiors; Photographers: Carl Tremblay, Peter VanDerWarker

Awards: BSLA Merit Award for Design, 2011

0

DGLA

9粉丝/0关注

收藏

1人已收藏

还可以输入500个字

点击加载
页尾展示
Insert title here