我们建造了这个新房子,并组织了景观与一个戏剧性的沿海边缘。景观设计的特点是由线性石墙定义的层次化的空间序列。石道和梯田,就像墙壁一样,让人想起天然岩石的平行岩层。打破这个模式,一个奇怪的边缘池以斜角延伸到岩石的边缘,形成一个动态的对位点。泳池的表面与远处的蓝色海洋融合在一起,创造了海洋流入石台的错觉。墙壁,在景观和房子里,是由石头从工地挖出的,进一步锚定设计到这个独特的海岸线地形。

We sited this new home and organized the landscape to relate to a dramatic coastal ledge. The landscape design features a tiered sequence of spaces defined by linear stonewalls. Stone walks and terraces, like the walls, recall the parallel strata of the natural rock outcrops. Breaking the pattern, a weir-edge pool extends over the edge of the rocks at an oblique angle to the slope, creating a dynamic counterpoint. The pool surface melds with the blue ocean beyond, creating the illusion that the ocean flows into the stone terrace. Walls, within the landscape and at the house, are constructed of stone excavated from the site, further anchoring the design to this unique shoreline terrain.

 

平面图

Photos by  Jane Messinger, LJLA

更多:LeBlanc Jones Landscape Architects

 

 


0 Comments