Reed Hilderbrand : Beck House’s的新业主表现出对尊重该项目传统的承诺,并将精力集中在该房屋的策展方面,但他们也希望建立一个以家庭为导向的住宅,一个舒适的国内景观,以及该住宅的持久管理道德。

Reed Hilderbrand : Beck House’s new owners demonstrated commitment to respecting the project’s heritage and placed great focus on the curatorial aspects of the house, but they also wanted a family-oriented home, a comfortably domestic landscape, and a lasting stewardship ethic for the property.

 

 

一座草坪与溪流和地面之间的原始房屋相距甚远,而Beck House’s的整体立场仅仅是绘画 – 景观中的建筑形象。在整修过程中,四英尺的挡土墙被缩小了;基座的部分被破坏以便进入; 而宽阔的草坪楼梯现在可以促进视觉连接并轻松连接巴赫曼河。梯田的几何形状和新的地平面与小溪的方向一致,使房子的两边形成强大的空间连接。

A grass plinth distanced the original house from the creek and grounds, and Beck House’s overall stance was merely pictorial—the image of architecture in landscape. In the renovation, the four-foot retaining walls were reduced; sections of the plinth were broken for access; and a broad lawn stair now facilitates visual connection and easy connections to Bachman Creek. The geometry of terracing and the new ground plane aligns with the orientation of the creek, bringing the two sides of the property into strong spatial connection.

 

平面图

 

 

改进的冠层和土壤健康的目标推动了许多管理和设计决策。通过广泛修复根区和林冠以及根据修订后的管理规范,23种原始成熟果园山核桃(以及5种替代品)已恢复长期活力。巴赫曼河岸边的工程解决方案已经稳定了侵蚀斜坡,现在抵御了经常性的山洪灾害。广泛的温暖和凉爽的季节草坪提供了基本的空间设置和访问雕塑收藏。现有草原的一小片区域以较大规模恢复,需求量较低的水牛草地。场地维护是完全有机的。

The aim of improved canopy and soils health drove numerous management and design decisions. Twenty-three original mature orchard pecans (along with five replacements) have returned to long-term vitality through extensive rehabilitation of root zones and canopies and under revised management practices. Engineering solutions to Bachman Creek’s bank have stabilized eroded slopes and now resist regular flash flood damage. Extensive lawns of warm- and cool-season grasses provide essential spatial settings and access to the sculpture collections. A small area of existing prairie was restored at a larger scale with low-demand buffalo grass. Site maintenance is fully organic.

 

Beck House’s创造性地将保护与一个空间的直接体验式参与融合在一起,阐述并丰富了菲利普约翰逊的原始建筑。

Beck House creatively integrates conservation with a more direct experiential engagement of a site, elaborating upon and enriching Philip Johnson’s original architecture.

 

地点:德克萨斯州达拉斯
日期: 2002 – 2009年
面积: 11英亩
领导:加里·希尔德伯兰德,约翰·格罗夫
团队:博德隆+水果,丹尤斯水上建筑
承认:
美国景观设计师协会住宅设计荣誉奖
波士顿风景园林师协会设计成就奖
《足智多谋》,皮拉尔·维拉达斯著,纽约时报风格杂志,2010年4月9日

LOCATION:Dallas, TX
DATES:2002-2009
SIZE:11 acres
LEADERSHIP:Gary Hilderbrand,John Grove
TEAM:Bodron+Fruit,Dan Euser Waterarchitecture
RECOGNITION:
Honor Award for Residential Design, American Society of Landscape Architects
Merit Award for Design, Boston Society of Landscape Architects
“Arch Sophisticate,” by Pilar Viladas, The New York Times Style Magazine , April 9, 2010

更多:Reed Hilderbrand

 

 


Loading收藏

0条评论