本文由 Joe Perkins Design 授权mooool发表,欢迎转发,禁止以mooool编辑版本转载。
Thanks Joe Perkins Design for authorizing the publication of the project on mooool, Text description provided by Joe Perkins Design.

 

Joe Perkins Design:该项目业主委托我们用与周边环境相协调的材料和种植风格来改造这所建设中的乡村房屋周围的花园,该花园在为房屋附近区域提供一个更亲密的娱乐环境的同时,还要保证此地有足够开阔的景观视野。花园中的植物为了延续花的颜色而设计,随着季节的更替,开花植物会以房子为中心,由近至远,依次盛放。

Joe Perkins Design:As part of the ongoing development of the estate, we were asked to restructure the gardens surrounding a listed country house using sympathetic materials and planting styles. The objective was to provide a more intimate setting to the immediate area for entertaining whilst still allowing and encouraging the views out to the wider landscape. The planting has been designed for successional flower colour, moving out away from the house as the seasons progress.

 

© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi
© Natalia Odescalchi

 

 

 

项目地点:英国 英格兰 西苏塞克斯郡
建造:The Outdoor Room
设计:Joe Perkins Design

Location: West Sussex
Built: The Outdoor Room
Design: Joe Perkins Design

 

更多 Read more about: Joe Perkins Design

 


0条评论